TARİHÇE

TARİHÇE

06.05.2020 970

 

Okullumuzun :

Okulumuz 1976 yılında samur mahallesinde kiralık bir binada eğitim öğretim hayatına başlamıştır. 1988 yılında din öğretimi genel müdürlüğüne ait Demircili mahallesindeki binasına taşınmıştır. 2017 yılı Mart ayında ise Akçadere Mahallesindeki yeni kompleksine taşınan okulumuz eğitim öğretim faaliyetlerine burada devam etmektedir.

          2017-2018 eğitim öğretim yılında Fen ve Sosyal bilimler programı uygulayan okullar kapsamına alınan okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren Proje okulları kapsamına alınmıştır.

               Okulumuz hem merkezi sınavla hem de yerel yerleştirme ile öğrenci almaktadır. Öğrencilerimiz okulumuzun misyon ve vizyonu ışığında geleceğe hazırlanmakta ve okulumuz eğitim - öğretim hizmetlerine başladığı ilk günden buyana çağdaş eğitim- öğretim gerekleri; uygun fiziksel mekânların temini, eğitim - öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim - öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda örnek teşkil etme yolunda güzel adımlar atmaktadır.