''GEL BİZİMLE İLK YARDIMIN HİKAYESİNİ YAZ!''

Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak ortak olduğumuz şubat ayından beri devam eden ''GEL BİZİMLE İLK YARDIMIN HİKAYESİNİ YAZ!''  eTwinning projesini 31/05/2021 zoom üzerinden yaptığımız değerlendirme toplantısı ile bitirmiş bulunuyoruz.Toplantıda proje kurucularımızdan Belkıs SÖNMEZ ve Yonca ATA  hocalarımız proje final ürünlerini güzel bir sunum ile bizlerle paylaştı.Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimize proje kurucularımızın hazırladığı teşekkür belgeleri sunuldu.

Bu zorlu bir süreçte çalışmalarda üstün gayret gösteren okulumuz öğrencilerine ayrıca teşekkür ederiz.İlk yardım gibi önemli bir konuda kendilerini geliştirip ,bilgilerini zenginleştirmeleri ve proje deneyimi yaşamaları diğer öğrencilerimiz içinde ileride önlerine çıkacak çalışmalara örnek olması dileğiyle.

PROJE SON  ÜRÜNLERİMİZDEN E DERGİYE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

31.05.2021 703

31-05-202131-05-2021