GEL BİZİMLE İLK YARDIMIN HİKAYESİNİ YAZ!

eTwinning projesinde  okulumuzun Biyoloji öğretmeni Meryem ARMAĞAN'ın ortak  olduğu Ankara, Bursa, Batman, Ordu şehirlerinin ortak yürüttüğü               e Twinning projesi kapsamında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri alan öğretmen ve öğrencileri önderliğinde, tüm ortaöğretim 9.sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Dersi 'İlk Yardımla İlgili Temel Bilgiler' Konusunu web 2.0 araçları ile oluşturulacak dijital materyaller, oyunlar ile Twınspace'de akran etkileşimli-eğlenceli-kalıcı bir öğrenme sağlayarak oluşturulan içerikler, EBA'ya yüklenerek 'İlk Yardım Eğitim Seferberliği' başlatarak geniş bir kitleye paylaşımı sağlanacaktır.

Öğrencilerimiz  projemizin ilk etkinliği olarak web2 araçlarını kullanarak logo ve poster tasarlamayı öğrendi. Yaptıkları başarılı ve yaratıcı logo ve posterlerle ilgili görseller aşağıda paylaşılmıştır.Proje de anket yoluyla seçilen logo ve poster ayrıca yayınlanacaktır.

15.03.2021 354

15-03-202115-03-202115-03-202115-03-2021