"CLEAN WORLD CLEAN BLACK SEA" ETWİNNİNG PROJESİ UYGULANMAYA BAŞLANDI

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile okulumuzun Biyoloji öğretmeni Canan YAVUZ'un rehberliğinde yürüyeceğimiz "Clean World Clean Black Sea" Projemiz öğretmen webinarı ile başladı. Projemizde 1 Romanya, 3 Azerbeycan ve 10 Türkiye olmak üzere 14 ortak bulunmaktadır.

Son zamanlarda denizlerimizdeki kirlilik çoğu canlı türünün yok olmasına neden olmuştur. Denizlerimizin ve sahillerimizin hızla kirlenmesini önlemek için başta öğrencilerimiz olmak üzere herkesin küçük yaşlardan itibaren bilinçli olması gerekmektedir. Denizlerdeki biyolojik çeşitliliğin korunması, çevre bilincinin sağlanması, temizliğe önem verilmesi ve suyun canlılar için öneminin anlaşılması bizler ve öğrencilerimiz için çok önemlidir. Son iklim değişikliği denizlerimizi de olumsuz etkiledi. Projemizde en önemli hedefimiz öğrencilerimizi çevre ve deniz konusunda bilinçlendirerek bilinçli nesiller yetiştirmektir. Proje boyunca okulumuzu temsil edecek öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

05.10.2021 2200