eTwinning Projemiz

Okulumuz Coğrafya Öğretmenlerinden Ömer YAĞIŞAN'ın kurucusu olduğu "Oryantiringle Harita Öğreniyorum" adlı projesi eTwinning tarafından onaylandı.

Ömer YAĞIŞAN; "Oryantringle Harita Öğreniyorum, oryantring, coğrafya, harita ve doğa konulu işbirlikçi bir projedir. Projenin en önemli amaçlarından biri, oryantring konusunda gelişme sağlamak ve öğrencilerin uzamsal düşünme becerilerini desteklemektir. Bu sayede coğrafya dersi ile bağlantı kurarak olayları uzamsal açıda değerlendirmektir. Doğa sevgisi, harita kullanma becerisi, işbirliği ve takım ruhu oluşturmak projenin diğer önemli amacıdır. Öğrencilerin 21.yüzyıl becerilerini geliştirmek, dijitalleşen dünyaya uyum sağlamak, doğayı korumak, doğayı daha sürdürülebilir kullanılmasını sağlamaktır. Okul takımları kurarak, işbirlikçi çalışmalar yapmak ve ortak ürünlerle paylaşımı zenginleştirmek hedeflenmektedir."

Öğretmenimize ve projede yer alacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

12.02.2021 459

12-02-2021